تاريخ ثبت خبر : 5 آگوست 2016

به همت مَنا:

هفتمین نشان با موضوع «بررسی و تعیین متولی زکات در دوران حکومت اسلامی و تفاوت آن با زمان عدم وجود آن» در قم برگزار خواهد شد

هفتمین نشان با حضور حجت الاسلام دکتر حسن آقا نظری و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسماعیل توسلی با ارائه آقای جعفر کوشکی در قم برگزار خواهد شد.

به گزارش مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی هفتمین نشست ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی (نشان) ۱۷ مرداد ۱۳۹۵، در مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی در قم از ساعت ۱۸ـ۲۰ برگزار می‌شود.

در این نشست ایده‌پرداز محترم، جناب آقای جعفر کوشکی (پژوهشگر اقتصاد اسلامی) مقاله خود با عنوان «بررسی و تعیین متولی زکات در دوران حکومت اسلامی و تفاوت آن با زمان عدم وجود آن» را ارائه خواهند کرد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن آقا نظری (عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسماعیل توسلی(عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)) داوران این نشست خواهند بود.