تاريخ ثبت خبر : 7 دسامبر 2016

در شانزدهمین جلسه شورای راهبری مطرح گردید:

هسته‌های علمی در مناطق مختلف کشور تشکیل و از آن‌ها حمایت می شود

شانزدهمین جلسه شورای راهبری مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (منا)، مورخ 17 / 9/ 95 در اتاق جلسات دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام» با حضور دکتر امامی(عضو شورای راهبری و رئیس مرکز رشد دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام»)، دکتر سپهری (عضو شورای راهبری)، دکتر نصراللهی(عضو شورای راهبری) و دکتر نعمتی(رئیس منا و عضو شورای راهبری) تشکیل شد.

شانزدهمین جلسه شورای راهبری مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (منا)، مورخ ۱۷ / ۹/ ۹۵ در اتاق جلسات دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام» تشکیل گردید.

در این جلسه که با حضور دکتر امامی(عضو شورای راهبری و رئیس مرکز رشد دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام»)، دکتر سپهری (عضو شورای راهبری)، دکتر نصراللهی(عضو شورای راهبری) و دکتر نعمتی(رئیس منا و عضو شورای راهبری) تشکیل شد، مقرر گردید هسته‌های علمی در مناطق مختلف کشور تشکیل و از آن‌ها حمایت شود.

در ادامه جلسه مصوب گردید جهت شبکه سازی، سایت مرکز تقویت شود و برای هر کمیسیون، اساتید مطرح و مقاله‎‌های مرتبط با آن شناسایی و لینک‌گذاری شود. همچنین  مقرر گردید مراکز علمی و شخصیت‌های مهم در حوزه علوم انسانی اسلامی شناسایی و در سایت قرار داده شود.