تاريخ ثبت خبر : 18 دسامبر 2016

برگزاری سیزدهمین نشان با موضوع «مطالعه تطبیقی آرمان شهرها» در دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام»

به گزارش روابط عمومی منا سیزدهمین نشست از سلسله نشست­های ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی (نشان) با حضور اساتید و دانشجویان با موضوع «مطالعه تطبیقی آرمان شهرها»، ‌روز سه شنبه مورخ  ۳۰/ ۹/ ۹۵ در سالن شهید مطهری دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام»،‌ ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی جناب حجت الاسلام محمد سالم (پژوهشگر موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام) از مشهد مقدس، پژوهش خود را با استاد راهنمایی جناب حجت الاسلام و المسلمین واسطی (معاون تحقیقات موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام) ارائه خواهد داد  و دکتر میثم لطیفی و دکتر محمد نعمتی (اعضای هیئت علمی دانشگاه امام صادق «علیه السلام») به عنوان اساتید داور حضور خواهند داشت.