کد خبر : 1974
تاريخ ثبت خبر : 24 جولای 2018

تعیین اعضای کمیته علمی کمیسیون الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

رئیس مَنا اعضای کمیته علمی کمیسیون «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» را معرفی نمود.

به گزارش مَنا، دکتر نعمتی قائم مقام کمیسیون «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» پنجمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی، اعضای کمیته علمی این کمیسیون را معرفی کرد. اسامی این اعضا از این قرار است:

رئیس کمیسیون: دکتر مسعود درخشان، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

قائم مقام کمیسیون: دکتر محمد نعمتی، عضو هیئت علمی دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام)

1. دکتر مهدی فاتح‌راد، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شریف
  2. دکتر حسن سبحانی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
  3. دکتر محمود حکمت‌نیا، عضو هیئت علمی گروه حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
  4. دکتر مهدی موحدی بکنظر، عضو و دبیر اندیشکده اقتصاد مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
  5. دکتر علی‌رضا عالی‌پناه، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی
  6. دکتر سید احسان خاندوزی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی (ره)
  7. دکتر مخملی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران
  8. حجت‌الاسلام دکتر محمد شجاعیان، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
  9. دکتر زهرا ابوالحسنی، عضو هیئت علمی گروه جامعه و پیشرفت پژوهشکده مطالعات فناوری

لازم به ذکر است با توجه به رسالت کنگره، وظایف فوق با محوریت دانشگاه امام صادق(ع) و مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی و با بکارگیری و مدیریت همه‌ی ظرفیت‌های علمی داخل و خارج از کشور انجام خواهد پذیرفت.