تاريخ ثبت خبر : 18 اکتبر 2018

گزارشی از کمیسیون «مدیریت اسلامی» هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی

در کمیسیون «مدیریت اسلامی» علاوه بر ارائه مقاله توسط آقایان: پیرملکی، احمدیان و ذوالفقارزاده، افق‌های پیش روی مدیریت اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) یکی از کمیسیون‌های تخصصی نشست «هم اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی»کمیسیون مدیریت اسلامی بود که مورخ ۱۹/ ۷/ ۱۳۹۷  از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۷:۰۰ با حضور اساتید و پژوهشگران جوان مدیریت اسلامی در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.

ریاست این کمیسیون را دکتر مرتضی جوانعلی‌آذر (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)) و اعضای هیئت رئیسه آن را آقای دکتر میثم لطیفی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)) بر عهده داشتند.

در این کمیسیون علاوه بر موضوعات ذیل، افق‌های پیش روی مدیریت اسلامی نیز مورد نقد و بررسی قرار گرفت:

1. «دین و مدیریت: مطالعه‌ی دامنه» با ارائه آقای پویا پیرملکی (دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی دانشگاه خوارزمی)
  2. «روش‌شناسی پژوهش‌های میان‌رشته‌ای و همکارانه برای حل مسائل انسانی-اجتماعی با بهره‌گیری از معارف اسلامی» با ارائه آقایان دکتر: مهدی احمدیان (دانش‌آموخته دکتری آینده‌پژوهی دانشگاه تهران) و محمدمهدی ذوالفقارزاده (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)