کد خبر : 1980
تاريخ ثبت خبر : 25 جولای 2018

جلسه رئیس منا با هسته‌های علمی شیراز

دکتر نعمتی با هسته‌های علمی اقتصاد، حقوق و علوم اجتماعی در شیراز دیدار کرد.

به گزارش مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) جلسه دکتر محمد نعمتی (رئیس مَنا و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام») با هسته‌های علمی شیراز (هسته‌های اقتصاد، حقوق و علوم اجتماعی)، چهار‌شنبه ۱۳ / ۴/ ۱۳۹۷ در دانشگاه شیراز برگزار شد.

در ابتدا دکتر نعمتی به تشریح اهداف و راهبردهای مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) پرداخت و حمایت ویژه از ایده‌پردازان جوان را از اهداف اصلی این مرکز برشمرد.

رئیس مَنا افزود: مرکز نوآوری و ایده پردازی علوم انسانی اسلامی با هدف حمایت از ایده‌پردازان جوان، طرح‌های پژوهانه را در حوزه علوم انسانی اسلامی در قالب هسته‌های علمی به این افراد اختصاص می‌دهد. هسته علمی از تعدادی دانشجو یا طلبه یا دانش‌آموخته دانشگاه یا حوزه (حداقل یک نفر) و استاد راهنما تشکیل می‌گردد و اولویت مرکز حمایت از هسته‌هایی است که به حلّ مسائل کشور کمک می‌کنند.

در ادامه جلسه، دکتر سید عقیل حسینی (عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه یاسوج) به عنوان مسئول هسته علمی اقتصاد به شرح اهداف هسته علمی اقتصاد پرداخت و گفت: موضوع اصلی این هسته «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» است. تمرکز اين «هسته پژوهشي» بر ابعاد اقتصادي «الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت» است، ولي به دليل پيچيدگي و تعاملات ابعاد گوناگون حيات انساني، اتخاذ رويکرد بين‌رشته‌اي ضروري مي‌نمايد. از اين رو با اتخاذ چنين رويکردي، به تعاملات ابعاد اقتصادي، سياسي و اجتماعي با يکديگر و با ابعاد مبنايي‌تر فرهنگي و فکري در تمدن مدرن و همچنين سنت اسلامي پرداخته خواهد شد.

پس از دکتر حسینی، آقای سید اسماعیل مسعودی (مدیر هسته علمی علوم اجتماعی) و آقای سید سعید موسوی اصل (مدیر هسته علمی حقوق) به شرح اهداف و وظایف هسته‌های علمی خود پرداختند.

جهت آشنایی با هسته‎‌های علمی شیراز، معرفی مختصری از آن‌ها در ذیل می‌آید:

• هسته علمی اقتصاد:
    • موضوع «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت»
    • مدیر هسته: دکتر سید عقیل حسینی (نماینده مَنا و عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه یاسوج)
    • اعضای هسته: آقای علیرضا رعنایی (دانش‌آموخته کارشناسی‌ارشد اقتصاد انرژی دانشگاه علامه طباطبایی (ره))، آقای مجتبی پناهی (دانش‌آموخته کارشناسی ارشد اقتصاد اسلامی دانشگاه شیراز)، آقای علی شهیدی (دانش‌آموخته کارشناسی ارشد پیوسته اقتصاد اسلامی دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام») و آقای نسیم قباشی (دانشجوی دکتری علوم اقتصادی دانشگاه شهید چمران اهواز).
  • هسته علمی حقوق:
    • مدیر هسته: آقای سید سعید موسوی اصل (معاون گروه فلسفه مضاف دانشگاه باقرالعلوم«علیه السلام»)
    • بعضی از اعضای هسته: دکتر مجتبی جاویدی (عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز)، آقای کریم حقیقی (دانش‌آموخته کارشناسی ارشد حقوق)، خانم ملیحه مسعودی (دانشجوی دکتری حقوق عمومی دانشگاه شیراز) خانم زهرا مرادی (کارشناس ارشد حقوق عمومی دانشگاه تهران) و … .
  • هسته علمی علوم اجتماعی:
    • مدیر هسته: آقای سید اسماعیل مسعودی (دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه شیراز)
    • اعضای هسته: آقای علی فتوتیان (دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه شیراز و عضو کمیته علمی مَنا)، آقای محمدرضا اشراقی (دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، آقای غریب‌زاده (دانش‌آموخته کارشناسی ارشد فلسفه غرب تهران).