کد خبر : 2088
تاريخ ثبت خبر : 16 اکتبر 2018

گزارشی از کمیسیون «اقتصاد اسلامی» نشست هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی

در کمیسیون «اقتصاد اسلامی» هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی آقایان: موحدی بک‌نظر، رضائی، خاکی، غفاری، اقدس طینت، ایزدخواه و نعمتی مقالات خود را ارائه دادند.

به گزارش مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) یکی از کمیسیون‌های تخصصی نشست «هم اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی»کمیسیون اقتصاد اسلامی بود که مورخ ۱۹/ ۷/ ۱۳۹۷  از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۷:۰۰ با حضور اساتید و پژوهشگران جوان اقتصاد اسلامی در سالن شهید صدر دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.

ریاست این کمیسیون را دکتر حمیدرضا مقصودی (مدرس دانشگاه و نماینده مَنا در استان قم) و اعضای هیئت رئیسه آن را آقایان: دکتر مهدی موحدی بک‌نظر (پژوهشگر اقتصاد اسلامی)، دکتر محمدجواد رضائی(پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع))، دکتر علی سعیدی (عضو هیئت علمی دانشگاه قم) بر عهده داشتند.

در این کمیسیون موضوعات ذیل مورد نقد و بررسی قرار گرفت:

1.  «فقه تعاملات اجتماعی»؛ نگاهی نو به روش، هدف و گستره موضوعی اقتصاد اسلامی با ارائه آقایان دکتر: موحدی بک‌نظر و رضائی
  2. «احیاء اقتصاد سیاسی و موج سوم اقتصاد اسلامی» با ارائه جناب حجت‌الاسلام دکتر محسن خاکی (پژوهشگر اقتصاد اسلامی)
  3. «دلالت‌های مبانی هستی شناختی در تعیین اهداف علم اقتصاد، بررسی تطبیقی نظام اسلامی و سرمایه داری» با ارائه آقای دکتر مجتبی غفاری ( دکترای اقتصاد اسلامی از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
  4. «تجانس و اهمیت اقتصاد نهادی برای ساخت اقتصاد اسلامی در مقایسه با اقتصاد نئوکلاسیک» با ارائه آقای جواد اقدس طینت (دانشجوی دکتری اقتصاد اسلامی دانشگاه مازندران)
  5. «الگوی اقتصاد مردمی» با ارائه آقای دکتر روح الله ایزدخواه (پژوهشگر اقتصاد اسلامی)
  6. «اقتصاد اسلامی، نظریه حقوق طبیعی و مکتب اتریش» با ارائه جناب حجت‌الاسلام علی نعمتی (پژوهشگر اقتصاد اسلامی)