کد خبر : 2093
تاريخ ثبت خبر : 17 اکتبر 2018

گزارشی از کمیسیون «جامعه‌شناسی اسلامی» نشست هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی

در کمیسیون «جامعه‌شناسی اسلامی» هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی آقایان: سیدی‌فرد، کوشا، خانی، و روحانی مقالات خود را ارائه دادند.

به گزارش مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) یکی از کمیسیون‌های تخصصی نشست «هم اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی»کمیسیون جامعه‌شناسی اسلامی بود که مورخ ۱۹/ ۷/ ۱۳۹۷  از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۷:۰۰ با حضور اساتید و پژوهشگران جوان جامعه‌شناسی اسلامی در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.

ریاست این کمیسیون را دکتر امیر سیاه‌پوش (عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی) و اعضای هیئت رئیسه آن را آقایان: دکتر سید مجید امامی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)) و آقای علی فتوتیان(دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه شیراز) بر عهده داشتند.

در این کمیسیون موضوعات ذیل مورد نقد و بررسی قرار گرفت:

1. «مدلی برای تبیین کنش اجتماعی» با ارائه آقای سید علی سیدی‌فرد (دانشجوی دکتری فلسفه دانشگاه شهید بهشتی و پژوهشگر مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع))
  2. «هستی شناسی اجتماعی» در حکمت صدرایی (بررسی «تکوین جامعه» و «هستی اجتماعی انسان» در حکمت متعالیه) با ارائه جناب آقای غلام‌حیدر کوشا (دانشجوی دکترای فلسفه علوم اجتماعی موسسه امام خمینی (ره))
  3. «عدم تقلیل کل گرایی به ساختار گرایی در روش شناسی علوم اجتماعی بر مبنای فلسفه و عرفان اسلامی و تبیین ذات گرایی اجتماعی بر اساس آن» با ارائه آقای دکتر ابراهیم خانی(عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع))
  4. «تحلیل معنای کنش مبتنی بر عرفان اجتماعی» با ارائه آقای دکتر محمدرضا روحانی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع))