تاريخ ثبت خبر : 5 نوامبر 2016

نشست علمی با موضوع «بررسی جایگاه فرآیند نظریه‌پردازی بر اساس آموزه‌های اسلامی در هندسة تحول علوم انسانیِ اسلامی»

به گزارش روابط عمومی منا دهمین نشست ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی (نشان) روز یکشنبه مورخ ۱۶ آبان ۱۳۹۵، در دانشگاه امام صادق «علیه السلام»، سالن شهید مطهری (ره) از ساعت ۱۳ـ۱۵ برگزار می‌شود.

در این نشست علمی جناب آقای سعید وکیلی (دانشجوی دكتري مديريت راهبردي دانش در دانشگاه عالي دفاع ملی) به عنوان ایده‌پرداز این نشست، مقاله خود با عنوان « بررسی جایگاه فرآیند نظریه‌پردازی بر اساس آموزه‌های اسلامی در هندسة تحول علوم انسانیِ اسلامی» را ارائه خواهد کرد و دکتر محمدکاظم فرقانی(عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق «علیه السلام») و دکتر مهدی موحدی(پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق «علیه السلام») به عنوان اساتید داور حضور خواهند داشت.