تاريخ ثبت خبر : 5 دسامبر 2016

معرفی رئیس جدید مَنا:

طی حکمی دکتر محمد نعمتی رئیس مَنا شد

به گزارش روابط عمومی منا طی حکمی دکتر محمد نعمتی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)) به عنوان رئیس مرکز نوآوری و ایده پردازی علوم انسانی اسلامی (منا) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی مَنا طی حکمی از زحمات دکتر میثم لطیفی قدردانی و دکتر محمد نعمتی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)) به عنوان رئیس مرکز نوآوری و ایده پردازی علوم انسانی اسلامی (منا) منصوب شد. در متن حکم چنین آمده است:

جناب آقای دکتر محمد نعمتی

با سلام و تحیت،

نظر به پیشنهاد رئیس محترم مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)، به موجب این حکم به مدت ۲ سال به عنوان «رئیس مرکز نوآوری و ایده پردازی در علوم انسانی اسلامی » منصوب می شوید. ضمنا شایسته است از زحمات مجدانه و خالصانه جناب آقای دکتر میثم لطیفی در این سمت که نقش موثری در پایه گذاری مرکز داشته اند، سپاسگزاری نمایم.

شایان ذکر است، اهم وظایف مرکز نوآوری و ایده پردازی در علوم انسانی اسلامی به شرح زیر می باشد:

1. ترویج نوآوری و تولید نظریه های جدید در عرصه علوم انسانی اسلامی
  2. شناسایی خلأها و کاستی های علمی در علوم انسانی اسلامی و معرفی آنها به پژوهشگران
  3. شناسایی ایده ها و نظریه های جدید در علوم انسانی اسلامی و زمینه سازی جهت نقد بر ارزیابی روشمند آنها در مجامع تخصصی خصوصاً کنگره علوم انسانی اسلامی
  4. معرفی استعدادهای برتر و نخبگان علوم انسانی اسلامی به کنگره و عندالزوم سایر مراکز عالی تحقیقاتی جهت حمایت های مادی و معنوی

رضا غلامی

رئیس شورای سیاست گذاری کنگره