تاريخ ثبت خبر : 9 فوریه 2017

چهاردهمین نشان با حضور دکتر احمد پاکتچی برگزار خواهد شد

به همت مَنا و معاونت پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق «علیه السلام» چهاردهمین نشان برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی منا چهاردهمین نشست از سلسله نشست‌های ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی (نشان) با حضور اساتید و دانشجویان با موضوع «درآمدی بر پیشینه نگاری مطالعات سبک زندگی در آثار اندیشمندان مسلمان»، روز یکشنبه مورخ ۲۴/ ۱۱/ ۱۳۹۵ در سالن شهید مطهری دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام»،‌ ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی جناب حجت الاسلام سیدمحمدتقی موسوی‌فر (دانشجوی تفسیر تطبیقی دانشگاه قم) مقاله خود را ارائه خواهد داد  و دکتر احمد پاکتچی و دکتر سید مجید امامی (اعضای هیئت علمی دانشگاه امام صادق «علیه السلام») به عنوان اساتید داور حضور خواهند داشت.