تاريخ ثبت خبر : 12 جولای 2017

هجدهمین نشست علمی جهت دریافت طرح پژوهانه توسط آقای محمد واثقی و با راهنمایی دکتر خندان مورخ ۲۱/ ۴/ ۱۳۹۶ برگزار می شود

به همّت مرکز نوآوری و ایده پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) برگزار می‌شود:

به گزارش روابط عمومی مَنا هجدهمین نشست از سلسله نشست‌های ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی (نشان) با موضوع «الزامات تحقق مرجعیت علمی در عرصه علوم انسانی و دلالت‌های آن در سیاستگذاری آموزش عالی با تاکید بر الگوهای موفق»، روز چهارشنبه مورخ  ۲۱/ ۴/ ۱۳۹۶ با همکاری دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد در دانشگاه امام صادق «علیه‌السلام» ،‌ ساعت ۱۴ـ۱۶ برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی آقای محمد واثقی بادی(دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و مدیریت دولتی از دانشگاه امام صادق «علیه السلام») با استاد راهنمایی آقای دکتر علی اصغر خندان طرح پژوهانه خود را ارائه خواهد داد و آقای دکتر چیت‌سازیان و آقای دکتر مقصودی به عنوان اساتید داور در این نشست حضور خواهند یافت.