تاريخ ثبت خبر : 31 جولای 2017

فراخوان برگزاری نشان:

فراخوان برگزاری نشست علمی در مناطق مختلف کشور

مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی(مَنا) با هدف حمایت ازایده‌پرازان جوان در حوزه علوم انسانی اسلامی اقدام به برگزاری نشست‌های ایده‌پرازی و نوآوری(نشان) می‌نماید.

افرادی که تمایل دارند در نشست‌های ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی (نشان) به عنوان ایده پرداز شرکت نمایند، می‌بایست دانشجو یا طلبه یا دانش آموخته حوزه یا دانشگاه باشند و شامل افراد هیئت علمی نمی‌باشد.

افراد دارای صلاحیت، می‌توانند چکیده مقاله (فرم شماره یک در سایت (mana.sccsr.ac.ir)، قسمت راهنمای برگزاری نشان ) خود را به نماینده مرکز در استان خود یا ایمیل مرکز بفرستند (mana@sccsr.ac.ir) و پس از ارزیابی، چنانچه چکیده تایید شود، به فرد فرصت داده می شود تا مقاله خود را آماده کند و در نهایت میتوان نشست علمی را برای ایشان برگزار کرد. لازم به ذکر است مقاله‌ای که در نشست علمی بررسی می شود نباید قبلاً در جایی چاپ یا منتشر شده باشد. همچنین افراد می توانند برای مقاله و نشست علمی خود، استاد راهنما انتخاب کنند (البته انتخاب استاد راهنما اختیاری است). چنانچه مقاله مورد ارزیابی در نشست، امتیاز لازم را کسب کند، از سوی مرکز حمایت می‌شود.

لازم به ذکر است این نشست‌ها در استان محل سکونت ایده‌پردازان برگزار می‌شود.

در ذیل اسامی نمایندگان مراکز جهت برقرای ارتباط و ارسال چکیده مقاله تقدیم می شود:

دکتر حسن بوژمهرانی (نماینده مرکز در استان گلستان و عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد، آزاد شهر گلستان:  mehrani100@gmail.com)

دکتر مجتبی جاویدی (نماینده مرکز در استان‌های فارس و هرمزگان، عضو هیئت علمی  بخش علوم قرآن و فقه دانشگاه شیراز: Mojtabajavidi@gmail.com)

دکتر سید عقیل حسینی (نماینده مرکز در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و خوزستان، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه یاسوج: aqil.hoseiny@gmail.com)

دکتر مهران رضایی (نماینده مرکز در استان مازندران، مدرس دانشگاه مازندران: rezaee.mehran@gmail.com)

دکتر حجت الله صادقی (نماینده مرکز در استان یزد، عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه یزد:Hojsad@gmail.com)

دکتر مهدی طغیانی (نماینده مرکز در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان: Mtoghyani@gmail.com)

دکتر عبدالمحمد کاشیان (نماینده مرکز در استان سمنان، مدرس گروه اقتصاد دانشگاه سمنان: a.m.kashian@gmail.com)

دکتر سجاد محمدنام (نماینده مرکزدراستان‌های آذربایجان‌های شرقی‌وغربی و اردبیل،مدرس گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه شهید مدنی آذربایجان: s.mohammadfam2000@gmail.com، ۰۹۳۶۸۱۲۳۹۱۸)

دکتر مرتضی مرتضوی کاخکی (نماینده مرکز در استان‌های خراسان‌ رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی: mortazavi.k@gmail.com)

دکتر حمیدرضا مقصودی (نماینده مرکز در استان قم ، مدرس دانشگاه: mana@sccsr.ac.ir)

ایده‌پردازان سایر مناطق کشور می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال چکیده مقاله با مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) تماس حاصل نمایند: