تاريخ ثبت خبر : 18 اکتبر 2018

گزارشی از کمیسیون «علوم سیاسی اسلامی» هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی

در کمیسیون «علوم سیاسی اسلامی» هم‌اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی آقایان: اسماعیلی، اکرمیان، صفریان و خانعلی‌زاده موضوعات خود را ارائه دادند.
به گزارش مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) یکی از کمیسیون‌های تخصصی نشست «هم اندیشی نخبگان جوان علوم انسانی اسلامی»کمیسیون «علوم سیاسی اسلامی» بود که مورخ ۱۹/ ۷/ ۱۳۹۷  از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۷:۰۰ با حضور اساتید و پژوهشگران جوان در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.

ریاست این کمیسیون را دکتر محمدمهدی اسماعیلی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران) و اعضای هیئت رئیسه آن را آقایان: دکتر حسنی‌فر (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) و دکتر سجاد چیت‌فروش (عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع)) بر عهده داشتند.

در این کمیسیون موضوعات ذیل مورد نقد و بررسی قرار گرفت:

«بحران علم سیاست در ایران» با ارائه آقای دکتر محمدمهدی اسماعیلی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)

«تبیین الگوی ایرانی ـ اسلامی مدیریت مرزهای قومی با تأکید بر رویکرد هویتی و تمسک به اندیشه‌های مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)» با ارائه آقای سید محمد حسین اکرمیان (دانشجوی دکتری دانشگاه شهید بهشتی )

«آسیب‌ها و راه‌کارهای اصلاح نظام اداری در تحقق توسعه همه جانبه جمهوری اسلامی ایران» با ارائه آقای روح الله صفریان (دانشجوی دکتری علوم سیاسی اصفهان)

«نظریه روابط بین‌الملل قرآن بنیان؛ امکان یا امتناع؟» با ارائه آقای مهدی خانعلی‌زاده (دانشجوی دکتری علامه طباطبایی (ره) )